Ary Schefferstraat 227

2597 VT Den Haag

06 - 28917733 / 070 - 3246064

www.klusbedrijfvanhelden.nl

contact@klusbedrijfvanhelden.nl

KVK 53383559

IBAN NL78RABO 01609.93.431

BTW-nummer 136637395B01

                         
Wij vervaardigen en leveren meubels en accessoires van steigerhout.

Salontafels, eettafels, loungemeubels, kapstokken, plantenbakken of accessoires zoals windlichten, boeken- of speelgoedkosten, wij maken deze voor u op maat of volgens een door u aangeleverd voorbeeld. Wij leveren gebruikt of nieuw steigerhout. Door nieuw hout te behandelen met diverse soorten beits kan een authentieke en “gebruikte” uitstraling worden verkregen. Gebruikt steigerhout ziet er meer doorleefd uit maar is vanwege de toenemende schaarste duurder.

Steigerhouten meubelen voor buitengebruik worden door ons meerdere keren behandeld voor een langere levensduur.

Informeert u eens naar onze prijzen, wij zijn gegarandeerd concurrerend vergeleken met de diverse meubelmakers en en webshops.


Bovenstaand een linnenkast op maat. Er is gebruik gemaakt van verouderd en gedroogd hout en de laden zijn voorzien van zware geleiders. De indeling is kan aangepast worden. De deuren zijn voorzien van handgegoten gietijzer uit Engeland.

Een dergelijke kast kan in vrijwel alle maten en uitvoering geheel naar wens worden geleverd. Informeert u gerust eens naar onze zeer concurrerende prijzen.
Boven en rechts een bed en een bureau voor een “stoere” uitstraling.

Beide meubels zijn gemaakt van een topkwaliteit steigerhout, nieuw maar met een verouderde uitstraling. Het voordeel is dat de planken niet al jaren op de steiger hebben gelegen en zijn vervuild door bijvoorbeeld cement, terwijl ze wel de robuuste uitstraling van gebruikt hout hebben. Dit hout is gedroogd waardoor het slechts minimaal zal werken.


Onderstaand nachtkastje is gemaakt van gebruikt steigerhout. Om te voorkomen dat cementstof loslaat en in de woonruimte komt, is het kastje gelakt met twee lagen kleur- en glansloze vernis. De scharnieren en handgreep zijn van gietijzer.